ENG / DAN

Skolens
Underviserer

Antonia
Pipaluk Stahnke

Antonia har danset ballet i 16 år på Hellerup Klassiske Balletskole. Undervejs tog hun en 2-årig uddannelse i London på American Musical Theatre Academy of London, hvor hun blev uddannet i sang, skuespil og dans (ballet, jazz, step, contemporary).

Hun har været en del af flere musical-projekter så som 'Matilda', 'Into the Woods' og 'Chicago'.Antonia har credits i shows som 'Isa’s Stepz', 'Snurre Snup’s Søndagsklub' og 'Sommersummarum' og har de seneste 2 år spillet Ophelia i 'Hamlet' live på Kronborg Slot.

I sin hverdag underviser Antonia flere niveauer for børn og unge på Hellerup Klassiske Balletskole og arbejder sideløbende på en scenekunstskole og med diverse teaterprojekter.

Susanne
Grinder

Claude
Yammin

Underviser Open Class, lørdag

Alexander
Stæger

Josephine
Berggreen

Josephine Berggreen er uddannet balletdanser fra Det Kongelige Teaters Balletskole. Hun blev ansat i Den Kongelige Danske Ballet i 2010 og har danset både korps- og solistroller i ballettens repertoire. Efter 16 år på Det Kongelige Teater valgte hun i sommeren 2016 at stoppe som professionel danser for at udforske andre veje i livet og læser nu til læge på Københavns Universitet. Ballet og scenekunst har en speciel plads i Josephines hjerte, og hun har i sin undervisning særligt fokus på kærligheden til dansen og ballet som udtryksform ved siden af teknikken.

Henriette
Muus

Sarah Olivia
Klitgaard Knudsen