ENG / DAN

Skolens
Underviserer

Antonia
Pipaluk Stahnke

Underviser: Hold 1, 2, 3, 4, 5, 6, Mini-Elite samt Koreografi A og B.

Antonia har danset ballet i 16 år på Hellerup Klassiske Balletskole. Undervejs tog hun en 2-årig uddannelse i London på American Musical Theatre Academy of London, hvor hun blev uddannet i sang, skuespil og dans (ballet, jazz, step, contemporary).

Hun har været en del af flere musical-projekter så som 'Matilda', 'Into the Woods' og 'Chicago'.Antonia har credits i shows som 'Isa’s Stepz', 'Snurre Snup’s Søndagsklub' og 'Sommersummarum' og har de seneste 2 år spillet Ophelia i 'Hamlet' live på Kronborg Slot.

I sin hverdag underviser Antonia flere niveauer for børn og unge på Hellerup Klassiske Balletskole og arbejder sideløbende på en scenekunstskole og med diverse teaterprojekter.

Astra
Sterns

Underviser: Voksenhold

Astra er uddannet ved School of American Ballet i New York før hun blev aspirant ved New York City Ballet.

Som balletdanser har hun danset med Geneva Ballet, Stuttgart Ballet, Zürich Ballet, Antwerp Ballet samt Hamburg Ballet.

Astra har en B.A. i Dans fra Butler University og har undervist på flere prestigefyldte internationale balletskoler, herunder Riga School of Choreography og Latvian National Opera Ballet, hvor hun blev adjungeret professor. Endelig har Astra koreograferet ved flere lejligheder, bl. a. for Doug Crutchfield's Dance Theater.

Marco
Herløv Høst

Underviser: Contemporary A/B

Marco er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole og London Contemporary Dance School.

I løbet af sin uddannelse dansede han i forestillinger koreograferet af Donna Uchizono, Yuval pick, Yvonne Rainer, BADco og Martin Forsberg og præsenterede senere egne værker på Accidental Festival, DICE festival og på Dansekapellet, hvor han vandt 1st price for koreografien ‘3’.

Efter sin uddannelse har Marco arbejdet sammen med den visuelle kunstner Pedro Gómez-Egana og koreografen Liam Warren samt danset i 3 år i det verdenskendte kompagni Ballet Preljocaj. Marco danser på nuværende tidspunkt i Corpus ved Den Kongelige Ballet.

Diana
Cuni Mancini

Underviser Elite-hold

Became an apprentice in 1991 and joined corps de ballet in 1993. In 2001 she was promoted to soloist.

Diana blev uddannet ved Det Kongelige Teaters Balletskole inden hun blev ansat i balletkorpset i 1993. Hun blev forfremmet til solist i 2001 og har optrådt i flere hovedroller i sin kariere.

Dianas undervisningserfaring inkluderer forskellige instruktør-opgaver og master classes i førende balletkompagnier i verden.

Christian
Hammeken

Underviser: hold 7, Voksenhold og Elite.

Baggrundsinformation kommer snart.

Susanne
Grinder

Underviser: Hold 2/3

Claude
Yammin

Underviser Open Class, lørdag