Til ære for nye elever vil jeg kort præsentere mig selv: jeg hedder Sanne Stahnke, og er uddannet balletdanser på bl.a. Det kongelige Teater og School of American Ballet. Min karriere har hovedsageligt været i udlandet, bl.a. Dutch National Ballet i Amsterdam, og på Städische Bühnen i Frankfurt. Jeg var solist på Theater und Philharmonie i Essen og på Malmö Stadsteater, og de sidste år af min ballet-karriere har jeg været på Pantomime Teatret i Tivoli. Samtidig har jeg sideløbende undervist i ballet på alle niveauer.


Afslutning 2013 - skolen

Afslutning 2013 - Eliteholdet
Afslutning 2012 - skolen
Afslutning 2012 - Eliteholdet

Udover Juniorkompagniet er skolens andre hold ofte ude at optræde, f.eks. på skoler, plejehjem, TV og udendørs arrangementer. Vi har bl.a. deltaget i H.C. Andersen Festivalen i Odense 2005, optrådt på Ordrupgaard, i Sommer Summarum, Snurre Snups Søndagsklub med Bubber, Isas Stepz, 4 Sjerners Middag og Big Brother. Derudover deltager dansere fra skolen ind imellem i musikvideoer, fx Slow Down med Mer’ild og Satisfy med Kris Herman - se videoen på Youtube her.

Frederikke Jeppesen Kragh og Jan Christensen. Fra bogen Satisfy af Producer Keld Nielsen. Foto: Michael Rosenløv.

Jeg vil gerne sige tak til alle elever og tilskuere for at gøre skolens 10-års jubilæum til en mindeværdig dag. Tusind tak også for de flotte smykker og alle medaljerne.

Fra Sæsonafslutningen 2012. Foto: Michael Rosenløv

Fra Sæsonafslutningen 2012. Foto: Michael Rosenløv

Fra Sæsonafslutningen 2012. Foto: Michael Rosenløv

Fra Sæsonafslutningen 2012. Foto: Michael Rosenløv

H. C. Andersen Festival Odense 2005

Sommer Summarum


Edogawa Ballet Festival

I marts 2010 drager Juniorkompagniet til Tokyo hvor vi er inviteret til at opføre to forestillinger ved The 2010 Edogawa Ballet Festival. Vi glæder os meget til turen og er i fuld gang med træning og prøver.

Edogawa Festival Hall
Haven bagved Festival Hall
Turen til Tokyo var som ventet fantastisk. Vi blev revet med af "den Japanske måde" at være på, den intensive måde at opleve alting i et rivende tempo. 3 kamerahold og pressefolk ventede på at modtage os hos Edogawas borgmester under stor festivitas, og der blev holdt taler og udvekslet gaver, taget pressefotos og meget mere. Udover selve forestillingerne var vi blandt andet på besøg i en lokal folkeskole, sad med i timerne og til frokost. Blandingen af ultra-high-tech og traditionel Japansk kultur var slående. Alle deltagerne var til Kimono-fitting, the-ceremoni og vi gik massevis af vandreture i byen. Og kørte selvfølgelig med undergrunds-togsystemet , som er helt ufatteligt men meget effektivt. Selve forestillingerne var vidunderlige, vi optrådte sammen med dansere fra både Australien og Japan, og fik en masse nye venner.
Ventetid i lufthavnen
Reception hos Edogawas borgmester

Juniorkompagniet i træningssalen med dansere fra Japan og Australien
Australien 2011
Afslutnings-show 2011